Tags Posts tagged with "Dedikimi i ndjerë i gazetares që pa tragjedinë në familjen Konçi: Mos e gjykoni atë nënë!"

Tag: Dedikimi i ndjerë i gazetares që pa tragjedinë në familjen Konçi: Mos e gjykoni atë nënë!

Dedikimi i ndjerë i gazetares që pa tragjedinë në familjen Konçi:...

Sapo lë Pjezën dhe ngjitesh rrugës për në Romanat , një erë djegie të merr frymën, edhe pse qielli kish derdhur stuhi me furi,...