Tags Posts tagged with "Dalin fotot dhe harta se si Gruevski arriti në Hungari përmes Shqipërisë"

Tag: Dalin fotot dhe harta se si Gruevski arriti në Hungari përmes Shqipërisë

Dalin fotot dhe harta se si Gruevski arriti në Hungari përmes...

“Arratisja e Madhe” e Gruevskit përmes Ballkanit duket se i ngjan më së miri një filmi me spiunë. Ish-kryeministri maqedonas, Nikolla Gruevski, kaloi tre...