Tags Posts tagged with "Cozy dhe Ymeri djem të mirë që u provokuan (FOTO)"

Tag: Cozy dhe Ymeri djem të mirë që u provokuan (FOTO)

Godet sërish Drin Zatriqi: Noizy bëri famë duke u kapur me...

Ish-menaxheri i Babastars, Drin Zatriqi, i cili i njeh mirë rrethanat e konflikteve me Rigels Rajkun, që ndryshe njihet si Noizy, ka spjeguar zanafillën...