Tags Posts tagged with "çmimi marramendës"

Tag: çmimi marramendës

Unaza më e shtrenjtë në botë me 7.777 diamante, çmimi marramendës

Një unazë rekord-thyese përmban 7.777 diamante dhe që është vlerësuar me çmim prej 4.4 milionë dollar.   “Lakshikaa Jewels” nga Mumbai, India, kanë krijuar këtë unazë...