Tags Posts tagged with "Çmimi marramendës i orës së Blerim Destanit (Foto)"

Tag: Çmimi marramendës i orës së Blerim Destanit (Foto)

Çmimi marramendës i orës së Blerim Destanit (Foto)

Blerim Destani është një nga ata njerëz që ka fatin t’i ketë të gjitha. Është i bukur, i talentuar dhe fatmirësisht edhe i pasur. Aktori i...