Tags Posts tagged with "Chris Brown lirohet nga burgu"

Tag: Chris Brown lirohet nga burgu

Chris Brown lirohet nga burgu

Pas arrestimit, Chris Brown është testuar në burg për drogë, dhe siç raporton TMZ, autoritetet atje mund të kenë gjetur diçka, meqë kanë hasur...