Tags Posts tagged with "Çështja e Teatrit"

Tag: Çështja e Teatrit

Çështja e Teatrit, Ndrenika dhe artistët në zyrën e Metës

Çështja e godinës së Teatrit Kombëtar është kthyer sërish në vëmendje, ndërsa sot një përfaqësi artistësh, kryesuaer nga aktori i mirënjohur, Robert Ndrenika ka...