Tags Posts tagged with "Burri tregon tmerrin: Gruaja më lidhi dhe ma preu me thikë"

Tag: Burri tregon tmerrin: Gruaja më lidhi dhe ma preu me thikë

Burri tregon tmerrin: Gruaja më lidhi dhe ma preu me thikë

Një burrë në Karolinen e Veriut ka jetuar tmerrin, kur gruaja siç tregon ai vetë e ka lidhur dhe i ka prerë me thikë...