Tags Posts tagged with "Burgu 325"

Tag: Burgu 325

Burgu 325, gratë festojnë mes luleve dhe lotëve. Aktorë të teatrit...

Do të dëshironin që si çdo grua tjetër jashtë atyre hekurave, të përfafonin të dashurit e tyre, të merrnin dhurata, apo një tufë lule,...