Tags Posts tagged with "Balluku: Fokus"

Tag: Balluku: Fokus

“Business 2030”, Balluku: Fokus, rikthimi i emigrantëve duke u ofruar klimë...

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, tha se “biznesi i vogël dhe i mesëm është motori i ekonomisë sonë dhe kontributori...