Tags Posts tagged with "Asnjë formë e dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve në institucione dhe jashtë tyre nuk duhet toleruar"

Tag: Asnjë formë e dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve në institucione dhe jashtë tyre nuk duhet toleruar

Asnjë formë e dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve në institucione dhe...

Save the Children shpreh indinjimin dhe dënon me forcë rastet e çdo forme dhune dhe abuzimi të ushtruar ndaj fëmijëve në institucionet e përkujdesit...