Tags Posts tagged with "Arritjet dhe nevojat për turizmin shqiptar/ Nga Kujtim Dervishi"

Tag: Arritjet dhe nevojat për turizmin shqiptar/ Nga Kujtim Dervishi

Arritjet dhe nevojat për turizmin shqiptar/ Nga Kujtim Dervishi

Jemi sot këtu në Ditën Botërore të Turizmit, pikërisht në Krujën e Skënderbeut, për të promovuar vlerat e kulinarisë shqiptare. Së pari, vlerësojmë vëmendjen...