Tags Posts tagged with "ambasadori Karpushin: Rusët e ndiejnë veten të mirëpritur në Shqipëri"

Tag: ambasadori Karpushin: Rusët e ndiejnë veten të mirëpritur në Shqipëri

Dita e kuzhinës ruse, ambasadori Karpushin: Rusët e ndiejnë veten të...

Popujt dhe vendet njihen ndërmjet tyre përmes historisë, traditës, kulturave të tyre të ndryshme, por edhe kulinarisë dhe kuzhinës. Për të njohur më shumë...