Tags Posts tagged with "Ambasada Amerikane: “Simboli i përbashkët i Shqipërisë dhe SHBA është i kërcënuar dhe në rrezik”"

Tag: Ambasada Amerikane: “Simboli i përbashkët i Shqipërisë dhe SHBA është i kërcënuar dhe në rrezik”

Ambasada Amerikane: “Simboli i përbashkët i Shqipërisë dhe SHBA është i...

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të  Amerikës kanë të njëjtin simbol, “shqiponjën”. Ambasada Amerikane në tiranë ka ndarë me ndjekësit në rrjetet sociale një...