Tags Posts tagged with "Alil Kërkuti i kushton këngë qytetit të Dibrës (VIDEO)"

Tag: Alil Kërkuti i kushton këngë qytetit të Dibrës (VIDEO)

Alil Kërkuti i kushton këngë qytetit të Dibrës (VIDEO)

Me prejardhje është nga Dibra dhe këngën e trashëgoi nga të parët e tij. Duke u nisur nga kjo, këngëtari dibran Alil Kërkuti, sapo...