Tags Posts tagged with "Adele refuzon të darkojë me Kim Kardashian dhe Kanye West. Ja çfarw ndodhi…!"

Tag: Adele refuzon të darkojë me Kim Kardashian dhe Kanye West. Ja çfarw ndodhi…!

Adele refuzon të darkojë me Kim Kardashian dhe Kanye West. Ja...

Kim Kardashian mund të ketë shumë miq të famshëm por Adele nuk është njëra prej tyre. Këngëtarja e cila së fundmi ka blerë një shtëpi...