Tags Posts tagged with "25-vjeçarja shpëton dy gra nga takikardia dhe arrest kardiak"

Tag: 25-vjeçarja shpëton dy gra nga takikardia dhe arrest kardiak

Infermierja shqiptare kthehet në heroinë, 25-vjeçarja shpëton dy gra nga takikardia...

Lorisa Katra është një nga infermierët më të njohura në Toscana dhe Emilia Romagna pasgjesteve humane, ku ka shpëtuar dy jetë, një grua në...