Tags Posts tagged with "22-vjeçari rrëfen tmerrin me vajzën eskort: Do të bënim seks por…"

Tag: 22-vjeçari rrëfen tmerrin me vajzën eskort: Do të bënim seks por…

22-vjeçari rrëfen tmerrin me vajzën eskort: Do të bënim seks por…

Një 22-vjeçar ka rrëfyer për psikologen Deidre në ‘The Sun’, historinë që pati me një femër eskort(shoqëruese me pagesë). Historia e djalit “Ishte fundjavë dhe kisha...

22-vjeçari rrëfen tmerrin me vajzën eskort: Do të bënim seks por…

Një 22-vjeçar ka rrëfyer për psikologen Deidre në ‘The Sun’, historinë që pati me një femër eskort(shoqëruese me pagesë). Historia e djalit “Ishte fundjavë dhe kisha...