Tags Posts tagged with "2 prej kontenierëve kishin destinacion Shqipërinë"

Tag: 2 prej kontenierëve kishin destinacion Shqipërinë

Tjetër sasi e madhe droge kapet në Maltë, 2 prej kontenierëve...

Një tjetër sasi e madhe kokaine me destinacion Shqipërinë dhe Malin e Zi është ndaluar në Maltë. Sipas Malta Today,  sasia prej 144 kg kokainë...