Tags Posts tagged with "114-vjeçari rrëfen sekretin e jetëgjatësisë: 5 ushqimet që zgjasin jetën"

Tag: 114-vjeçari rrëfen sekretin e jetëgjatësisë: 5 ushqimet që zgjasin jetën

114-vjeçari rrëfen sekretin e jetëgjatësisë: 5 ushqimet që zgjasin jetën

Hudhra – është përdorur në shumë shtete si bimë mjekësore. Ajo ka veti antiseptike dhe antibakteriale shumë të mira për shëndetin. Mjalti – njihet si nektari i...