Tags Posts tagged with "11 viktima dhe 30 mijë të sëmurë në Kosovë"

Tag: 11 viktima dhe 30 mijë të sëmurë në Kosovë

Epidemia e gripit, 11 viktima dhe 30 mijë të sëmurë në...

Numri i madh i pacientëve nga gripi sezonal, nga i cili tashmë kanë vdekur 11 persona, ka ndikuar që në Kosovë të shpallet gjendje...