Studimi: Si të tërhiqni paratë drejt vetes

Studimi: Si të tërhiqni paratë drejt vetes

493
0

“Është e vërtetë që paraja shfaqet si materie dhe shkëmbim mes njerëzve, por ajo që e shtyn atë është energjia jonë”, shkruan eksperti Igor Ergić. Në atë fushë të padukshme ka informacione, ide, njohje, energji shtytëse, energji që na lidhin me njerëzit e tjerë etj.

 

Kur mësojmë se si ta drejtojmë energjinë përmes trupit tonë, atëherë mund të rrisim rrjedhën e energjisë, domethënë paratë. Njerëzit janë ende në kërkim të mënyrave të zakonshme për të rritur financimin e tyre përmes punës së palodhur dhe kjo është në rregull. Megjithatë, ne kurrë nuk do të mund të fitojmë aq para sa mund të marrim energji dhe kështu të gjenerojmë para.

 

Paratë janë kudo, disa njerëz dinë t’i drejtojnë dhe kanalizojnë. Njerëz të tillë kanë mësuar mënyrat se si rrjedhin paratë dhe mënyrat se si ato rriten, pa investuar më shumë energji, përpjekje dhe punë për të. Asgjë tjetër nuk e përcakton rrjedhën e saj sa ne. Ne jemi ata që hapim ose mbyllim rubinetin e energjisë së parave.

 

Igor Ergić sugjeron një ushtrim për të tërhequr anën monetare:

 

Tani le të bëjmë një listë të gjithçkaje që mendojmë për paranë, si i shohim paratë dhe ku i shohim ato? Kur i shkruani këto mendime në letrën tuaj, do të vini re se ato janë vetëm mendime. Çdo mendim mund të jetë krijues dhe që hap dhe lidh mundësi, ashtu siç mund të jetë shkatërrues dhe që të ndan nga mundësitë. Kur shkruani këto mendime, thjesht shikoni ato dhe lërini mënjanë. Tani le të lidhemi me energjinë.

 

Merrni një moment vetëm për veten tuaj. Shikoni përreth ku jeni dhe përmes një nxjerrjeje të ngadaltë pohoni me vete këtë moment të tanishëm, kudo që të jeni, dhe butësisht përqendroni vëmendjen tuaj në trupin tuaj fizik. Bëhuni të vetëdijshëm për trupin tuaj nga koka te këmbët. Lëvizni butësisht nëpër trup me vëzhgim të kujdesshëm. Atëherë mendoni se si nga universi plot energji, grimca atomike, nënatomike, grimca kuantike, molekula, ju kërkoni të aktivizoni atë energji të lidhjes me paranë përmes të gjithë sistemit diellor, të gjithë planetëve, fotoneve diellore, përmes planetit tokë, të gjithë bota bimore dhe shtazore drejt e në trupin tuaj fizik.

 

Tani lëshojeni atë energji thellë në trupin tuaj në të gjitha drejtimet. Bëni të njëjtën gjë në drejtim të kundërt, nga trupi juaj në të gjitha drejtimet dërgoni energji të ndërgjegjshme që ju lidh me gjithçka në planetin tokë, pastaj përmes sistemit diellor në të gjitha drejtimet dhe përsëri në të gjithë universin përmes gjithë pafundësisë. Ju mund të vini re se energjia lëviz ngadalë nëpër trupin tuaj, pasi disa nuk do të ndjejnë asgjë fare. Dhe kjo është në rregull, energjia është gjithmonë në lëvizje, dhe ndjenja në trup varet vetëm nga momenti në moment, prania jonë dhe relaksimi.