Studimi shokues, janë çfarë rrezikoni po të rrini një orë para TV

Studimi shokues, janë çfarë rrezikoni po të rrini një orë para TV

454
0

TV channel zapping

Çdo orë e shpenzuar ulur përpara televizorit rrit rrezikun për t’u prekur nga diabeti.

Sipas një studimi të kohëve të fundit, rreziku i diabetit të tipit 2 është rritur me 3.4% për çdo orë të ulur përpara ekranit televiziv.

Jeta sedentare lidhet sipas ekspertëve me obezitetin, nivele të larta të yndyrave dhe me faktorë të tjerë rreziku për sëmundjet e zemrës.