Studimi; Ja pse grave të bukura nuk u ecën shumë në dashuri

Studimi; Ja pse grave të bukura nuk u ecën shumë në dashuri

529
0

Nëse je joshëse, seksi,  mund ta gjesh veten e rrethuar nga burra që duan me çdo kusht të jenë me ty, por jo të krijojnë një raport serioz me ty. Nëse ky është rasti yt, lexo me kujdes rezultatet e këtij studimi:

Sipas një studimi publikuar në British Journal of Psychology, gratë më tërheqëse janë të fundit që gjejnë një shok të jetës.

Por si është arritur në këtë përfundim?

Studimi konsistonte në një sondazh qytetarësh britanikë të të dy sekseve, ky pjesa më e madhe argumentonte se gratë e bukura dhe single janë objekt dëshire për burrat që kërkojnë vetëm aventurë, t’i bëjnë për vete ose vetëm marrëdhënie.

Po sipas këtij studimi burrat preferojnë të zgjedhin një grua me një fizik më pak tërheqëse sepse e lidhin me ‘normalitetin’. Ky është motivi pse gratë e bukura shpesh kanë vështirësi për t’u martuar dhe krijuar familje. Gjithashtu, sipas British Journal of Psychology, kjo ka të bëjë edhe me faktin se burrat nuk i zgjedhin këto tipe vajzash nga frika se i humbasin ose përfundojnë duke i braktisur për të shkuar tek një burrë tjetër./living/