Stilet e flokëve të cilat i nxehti i verës nuk e ka...

Stilet e flokëve të cilat i nxehti i verës nuk e ka fuqinë t’i prishë (FOTO)

795
0

auto_p11472647164

Kur temperaturat jashtë arrijnë shifrën mbi 30 gradë celsius, të gjitha gratë kërkojnë mënyra për t’u ndjerë aq më komode që munden në atë mot shkatërrues.

Por, njëkohësisht askush nuk dëshiron ta sakrifikojë pamjen apo paraqitjen fizike për ta arritur këtë.

Prandaj, BrightSide ka një këshillë të mahnitshme për ju sa i përket kësaj teme. Përveç veshjes së  rrobave me fibra natyral dhe konsumimit të ujit, përpiquni t’i rregulloni flokët në një nga mënyrat e mëposhtme.

Këto stile të flokëve do të ndikojnë që bukuria juaj të mbetet e paprekur nga i nxehti, si dhe janë stile që shumë lehtë rregullohen, vetëm ndiqni udhëzimet në fotografi.