Sot u betuan 3 deputë të rinj, por kush është “tradhëtarja” e...

Sot u betuan 3 deputë të rinj, por kush është “tradhëtarja” e rradhës në PD?

331
0

Vetëm pak minuta më parë në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë u betuan 3 deputetë të rinj të opozitës së re. Megjithatë, pritet edhe një tjetër kandidate nga rradhët e PD ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kandidatja e PD, në Qarkun e Gjirokastrës, Fatjona Koço Dhimitri ka qenë e renditur me numrin 7. Kandidatja demokrate ka dorëzuar dy ditë më parë formularin në KQZ-së dhe për rrjedhojë hapet rruga që ajo të marrë mandatin e Tritan Shehut. Ajo pritët t’i bashkohet parlamentit bashkë me 22 deputetët e rinj që hynë nga listat e PD dhe LSI-së.