Sot një pjesë e Tiranës pa drita, njoftim i rëndësishëm nga...

Sot një pjesë e Tiranës pa drita, njoftim i rëndësishëm nga OSHEE: Ja zonat dhe oraret

346
0

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Ekektrike ka njoftuar se më datë 14 tetor (sot) do të ketë stakime të energjisë elektrike në Tiranë për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

OSHEE ka bërë me dije zonat dhe oraret si mëposhtë:

09:00-12:30 rruga “Merdar Shtylla”.

9:00-15:00 rruga “Mahmut Xhelili”.

09:00 – 13:00 zona tek Kopshti Zoologjik pjesërisht