Sot nis viti i ri shkollor, 27 mijë fëmijë ulen për herë...

Sot nis viti i ri shkollor, 27 mijë fëmijë ulen për herë të parë në banka

423
0

shkolla

Sot është dita e parë e shkollës për mijëra e mijëra të rinj, ndërsa më emocionuese kjo ditë është për ata fëmijë që nisin për herë të parë rrugën drejt shkollës.

Sot për herë të parë në bankat e shkollës do të ulen sot 27 mijë vogëlushë me fillimin e vitit të ri shkollor.

Ky vit i ri shkollor nis me problematikën më të madhe që lidhet me implementimin e ligjit të ri të arsimit dhe me çështjen e maturantëve që prej kohësh “vlon” në Shqipëri.

Ndërsa një problematikë tjetër është ajo e trafikut në Tiranë që si pasojë edhe e shumë kantiereve të ndërtimit që janë hapur në kryeqytet është krijuar një kaos në trafik.

Edhe SYRI.net uron të gjithë nxënësit një vit sa më të mbarë shkollor.