Sinan Hoxha shet fara në plazhin e Durrësit (VIDEO)

Sinan Hoxha shet fara në plazhin e Durrësit (VIDEO)

1334
0

13941092_1759712460973433_1587967988_n

Sinan Hoxha është parë në plazhin e Durrësit duke shitur fara dhe thana. Në fakt bëhet fjalë për një eksperiment që emisioni “1 kafe me Labin” ka vendosur të bëjë. Kështu, VIP-at duhet të luajnë rolin e një njeriu të zakonshëm, e në këtë rast Sinani të një shitësi në plazhin e Durrësit. Sigurisht pushuesit habiten kur një person i famshëm si Sinani lutet që t’i blejnë fara dhe thana.

Në fakt, gjatë regjistrimit të eksperimentit, Sinani rrëfehet se e di shumë mirë ç’do të thotë të shesësh rrugëve, pasi ai ka shitur fara kur ka qenë i vogël për të ndihmuar familjen e tij.

Këtë eksperiencë ai e quan si diçka të bukur falë kësaj pune fisnike. Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme, ku shfaqet Sinani si një shitës në plazhin e Durrësit.

/M.SH/Publialb.com