Si ta shpëtoni foshnjën kur i zihet fryma? (Video)

Si ta shpëtoni foshnjën kur i zihet fryma? (Video)

919
0

every-parent-s-nightmare-how-to-save-your-baby-from-choking-within-3-minutes-watch-the-video_1471101285-7577199

Sigurisht se ankthi më i madh i çdo prindi është kur foshnjave iu zihet fryma. Kur ndodh kjo, ne fillojmë të bëjmë panik dhe nuk bëjmë çfarë duhet për ta ndihmuar atë.

Kështu, përveç se duhet t’i largoni objektet e vogla që të mos qëndrojnë afër foshnjës tuaj, ju dëshironi ta zgjidhni këtë problem nëse ju ndodh, transmeton Gazeta Express.

Nëse kjo ju ndodh, atëherë këto video më poshtë ju dhurojnë disa këshilla të rëndësishme që duhet t’i dini për të vepruar shpejtë dhe efektivisht. Shikoni ato! /Gazeta Express