Si përfundim Renato nuk ikën nga Top Channel!

Si përfundim Renato nuk ikën nga Top Channel!

485
0

 

Top Channel nxori sot lajmin se shef Renato do largohet nga Hell’s Kitchen Albania 2 dhe në vend të tij do jetë Alsi Sinanaj.

Lajmi u shoqërua edhe me foton e shefit simpatik që do zëvendësojë shef Renaton,

Por dritare.net mëson se kjo nuk do të ndodhë. Është një lojë e produksionit për të tërhequr shikues këtë të premten mbrëma, pas tërmetit, kur publiku është ende i përgjumur nga trauma e një jave programacioni plot lajme që na shkundën po aq sa tërmeti. Kështuqë rrini të qetë, dritare.net ju siguron se shef Renato nuk ikën.

Dhe ne dyshuam që ishte lajm i vërtetë, por e kuptuam shpejt, që megjithëse bëri shumë bujë, nuk është i vërtetë. Se po të qe, Top Channel nuk e bënte lajm, siç nuk bën kurrë për ata që i ikin./dritare.net