Si duket Soni Malaj me bikini?

Si duket Soni Malaj me bikini?

375
0

oni Malaj ka dalluar jo vetëm si artiste. Vazhdimisht ka qënë në qendër të vëmendjes edhe për shkak të kujdesit që tregon për linjat e saj. Soni është një ndër artistet ikonë përsa i përket formave fizike dhe kjo i ka kushtuar asaj kohë dhe përkushtim. Sigurisht që frutet e mundimit merren sidomos në plazh, në vendin ku edhe ekspozimi është më i madh. Ndaj Soni është duke shijuar jo vetëm pushimet, por edhe benefitet e të dukurit bukur. Siç thotë një shprehje popullore “Të kënaqet syri”. Kjo shprehje gjen vend teksa shikojmë këtë foto:

https://www.instagram.com/p/BJQhKWXj3Dc/

Shperndaje