Shteti nuk paguan sigurimet shoqërore, LSI: Borxhi publik në 80%, rrezikohen pagat...

Shteti nuk paguan sigurimet shoqërore, LSI: Borxhi publik në 80%, rrezikohen pagat dhe pensionet

359
0