Shteti i Evropës që iu paguan dy mijë euro, pa bërë asgjë

Shteti i Evropës që iu paguan dy mijë euro, pa bërë asgjë

530
0

Ju jeni gabim! Nëse ju pëlqen ideja për të fituar një rrogë, dhe mos bëni asgjë, shikoni këtë reklamë pune në Suedi.

Projekti eksperimental, i financuar nga qeveria, synon të punësojë një kandidat me fat në Geteborg. Çdo gjë që punonjësi duhet të bëjë është që të paraqitet në stacionin hekurudhor në një kohë të caktuar dhe të ndezë dritën.

 

Pas kësaj ai mund të shkojë ku dëshiron, por në fund të orarit, ai duhet të ri-shfaqet në stacionin dhe të fikë dritën!

 

Pozita është e garantuar me një pagë prej 2000 euro, një ngritje vjetore, pushime vjetore dhe pagesa për fondin e pensionit.

 

Derisa punëmarrësi të gjejë një punë tjetër, pozita e tij është e garantuar për pjesën tjetër të jetës së tij.