Shtëpia “mozaik”, thjeshtë fantastike

Shtëpia “mozaik”, thjeshtë fantastike

501
0

Shumë njerëz kanë shtëpitë e ëndrrave të tyre. Dikush ka dashur që shtëpinë ta ketë shumë të veçantë, pra mozaik. Në Londër një shtëpi është mbuluar me miliona copa mozaikësh. Shtëpia u desh që për një kohë të gjatë të ishte e bllokuar nga material të ndryshme teksa së fundi është zbuluar dhe është bërë shumë e bukur, përplot punim.