Shqiptarja i vë flakën vetes para gjykatës në Itali, ja përse

Shqiptarja i vë flakën vetes para gjykatës në Itali, ja përse

430
0

Një grua 58-vjeçare shkoi në spitalin e Riminit me djegie në pjesën e sipërme të trupit, pasi rreth orës 10.00 ia vuri flakën vetes përpara gjykatës. Gruaja me origjinë shqiptare kishte djegur veten dhe kishte bërtitur: “Në Itali nuk ka drejtësi”. Pastaj mori një çakmak nga qesja dhe ia vuri flakën vetes. 58-vjeçarja u shpëtua nga një avokat, i cili ishte pranë saj. Gruaja kishte paraqitur një sërë ankesash në gjykatë, por raportimet vetëm ishin arkivuar.