Shkuan për të marrë pjesë në turne, policia i ngatërron për emigrantë...

Shkuan për të marrë pjesë në turne, policia i ngatërron për emigrantë dhe i dëbon

459
0

 

 

Dy lojtarë ping pongu me origjinë nga Nigeria u dëbuan nga Kroacia pasi policia i ngatërroi për emigrantë të paligjshëm.

 

Pas këtij gabimi ato u rikthyen përsëri në Kroaci.

 

Uchenna Abia dhe Kenneth u shprehën për BBC se ishin të lumtur që u kthyen.

 

Të dy lojtarët kishin ardhur për një kompeticion në Kroaci por policia i dëboi për në Bosnjë pasi i ngatërroi për emigrantë të paligjshëm.

 

Ministria e brendshme e Kroacisë deklaroi se nuk ishin në dijeni për këtë incident.