Shkodër/ Punëtorët po punonin në lulishte, por i tmerron ajo që gjetën...

Shkodër/ Punëtorët po punonin në lulishte, por i tmerron ajo që gjetën të fshehur brenda në bunker

656
0

Capture-310

Disa punëtorë të cilët po përgatisnin vendin për krijimin e një lulishteje në Shkodër, kryesisht në lagjen “Xhabiej” kanë gjetur brenda një bunkeri disa granata dhe fishekë të fshehur. Kjo gjë i ka frikësuar tej mase ata në rrezik shpërthimi.

Ndërkohë që ata po gërryenin u përfundojnë në dorë 3 granata dore. Menjëherë më pas është ndërprerë çdo punim në këtë vend, pritet të mbërrijnë forcat xheniere për të bërë sigurimin e vendit.