SHIU ‘PUSHTON’ DURRËSIN, MAKINAT NOTOJNË NË UJË (VIDEO)

SHIU ‘PUSHTON’ DURRËSIN, MAKINAT NOTOJNË NË UJË (VIDEO)

582
0

Ka mjaftuar vetëm disa minuta shi që të notojnë në ujë makinat në Durrës.

Ditën e sotme shiu që përbyti Durrësin duke shaktuar  probleme të mëdha për njerëzit, pasi shumë rrugë u përmbytën shkruan ‘Jetaoshqef’.

Për më tepër, video dhe fotot nuk kanë nevojë për koment.