Shikoni sa humb Johny Depp nga divorci.

Shikoni sa humb Johny Depp nga divorci.

1015
0

0816-amber-heard-johnny-depp-getty-4

Aktori Johnny Depp dhe ish-gruaja e tij Amber Heard kanë arritur marrëveshje për divorc.

Raportohet se aktori ka pranuar të paguajë më shumë 8 milionë dollarë për ish bashkëshorten e tij 30 vjeçare, me të cilën ishte e martuar për 15 muaj.

Amber dhe Johnny gjithashtu kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët: “Marrëdhënia jonë ka qenë tepër e pasionuar në kohë të paqëndrueshme, por e lidhur gjithmonë me dashuri …”

Deklarata vazhdon: “Asnjëra palë nuk ka bërë akuza të rreme për përfitime financiare.”

“Amber dëshiron më të mirën për Johnny në të ardhmen.

Gjithashtu thuhet se të ardhurat financiare nga divorci Amber do ti dhurojë për bamirësi./Syri.net

Shperndaje