“Shijoje telefonin tënd të qelbur”,mbyllet pas 16 vitesh në treg gazeta

“Shijoje telefonin tënd të qelbur”,mbyllet pas 16 vitesh në treg gazeta

418
0

“Express”, një gazetë e përditshme falas e “Washington Post”, u mbyll këtë të enjte. Gazeta ishte në treg prej 16 vitesh, ndërsa menaxherët e saj tha se gazeta po humbiste para se dhe qarkullimi i saj ra në 130 mijë njerëz në ditë, nga 190 mijë që ishin dikur.

“Express” paraqiste histori kombëtare e botërore si dhe shumë lajmë lokale, ndërsa ishte menduar si një gazete për një lexim të shpejtë me përzierje tregimesh dhe historish origjinale.