Sex bomba dhe show girl Shkëndije Mujaj, nuk e di ku është...

Sex bomba dhe show girl Shkëndije Mujaj, nuk e di ku është “klitorisi”! (Video)

943
0

shkendija-6_1474832160-7801356

Në emisionin #meShukin seks bomba Shkëndije Mujaj edhe pse gjithë kohës mburret me trupin qe e ka, duket se atë nuk e njeh edhe bash mirë

Kështu së paku është dukur ajo gjatë intervistës në emisionin Me Shukin, ku ka thënë se ka lexuar që femrat i kanë dy klitorisa dhe jo një.

Megjithatë, atë e ka demantuar një seksolog që Shuki e ka telefonuar gjatë emisionit.

Për më shumë shikojeni videon.