Rudina Hajdari: Më bëjnë moral ata që kanë 28 vite që bëjnë...

Rudina Hajdari: Më bëjnë moral ata që kanë 28 vite që bëjnë politikë me Ruçin dhe futën Kaç Islamin në PD

494
0

Reagon Rudina Hajdari pas kritikave nga PD se kërkoi 1 minutë heshtje në parlament, për nder të 4 martirëve të demokracisë.

 

Reagimi i plote:

Të kërkosh nderim zyrtar me heshtje në Kuvend për Martirët e Demokracisë nuk është fyerje por akt dinjitoz për ata që besojnë në vlerat demokratike. Ata që bëjnë sikur e duan shumë të djathtën duhet të kenë parasysh se me Gramoz Ruçin dhe partinë e tij kanë 28 vjet që bëjnë politikë. Mos të harrojnë historinë se Z. Islami që ishte Kryetar i Kuvendit Komunist e kanë bërë pjesë të grupit parlamentar ndërsa me Lufter Xhuvelin kanë mbajtur koalicion. Drejtësi duhet të bëhet për Martirët e Demokracisë ashtu siç edhe për dhjetra raste të rënda në Shqipëri të cilat kanë mbetur si gjurma në akull si shkak i politikës 28 vjeçare…