Rubrika/ Ditari i një gruaje/ Pas 8 Marsit!

Rubrika/ Ditari i një gruaje/ Pas 8 Marsit!

522
0

Ishte një ditë pas 8 Marsit që u zhvillua gjithçka, si pa e kuptuar. Zonjusha R.V po priste që jeta e saj të merrte tjetër rrjedhë. Por më kot të nesërmen pas 8 Marsit sërish trishtim. I dashuri i saj jo vetëm që nuk i uroji 8 Marsin po e bëri të derdhte lotë. Pasiguritë, nisja e një jete të re, bashkëjetesa ishin aty. Nuk kishte më kthim pas dhe pse mosha e saj ishte e re. Ajo vijoi me të dhe pse shumë herë e bënte të vuante. Ai, ajo janë personazhet e jetës reale që ne i shohim, i takojmë përditë. Nuk dua të shkruaj më rreshta për këtë realitet. Një tjetër 8 Mars do të vijë…