Rikthehet trendi i veturave me dy ngjyra

Rikthehet trendi i veturave me dy ngjyra

632
0

Gjatë vitit që vjen, në Evropë lansohen 20 makina të reja, që e kanë pjesën e jashtme të lyer me dy tone. Gjatë viteve ’50 dhe ’60 të shekullit ët kaluar, shumica e veturave i kishin nga dy ngjyra, ndërsa ky trend pritet të vijë sërish te modelet e fundit. Gjatë vitit që vjen, në Evropë lansohen 20 makina të reja, që e kanë pjesën e jashtme të lyer me dy tone. Shumica prej tyre do të kenë nuanca krejtësisht të ndryshme e që krijojnë kontrast. Toyota Camry është makina e parë që lansohet vitit e ardhshëm, e cila do të ketë këtë veçori, duke u pasuar nga Range Rover Velar, Volvo XC40 dhe Citroen C3.