Riatdhesohen 36 shqiptarë, paralajmëron policia: Zero shans për azil

Riatdhesohen 36 shqiptarë, paralajmëron policia: Zero shans për azil

354
0

Vijojnë operacionet e riatdhesimit të shqiptarëve që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen.

Operacioni i radhës u zhvillua ditën e djeshme dhe ishte i organizuar nga Franca në bashkëpunim me Frontex-in, dhe me mbështetjen e eskortës së Policisë Kufitare shqiptare duke riatdhesuar 36 shqiptarë.

Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit apelojnë për të gjithë shqiptarët që të respektojnë rregullat e lëvizjes dhe të qëndrimit në hapësirën Schengen, pasi shanset për të fituar azil në vendet e BE-së janë zero.