Renato Mekolli djeg shaminë e beqarit, nusen e zgjedh nga kasti

Renato Mekolli djeg shaminë e beqarit, nusen e zgjedh nga kasti

789
0

renato-mekolli-laura-nezha-dhe-alketavejsiu

Masterchefi Renato Mekolli pasi ka mbaruar performancën me partneren, Laura Nezha ka djegur shaminë e beqarit në Dance With Me.

Ai ka zgjedhur edhe partneren e jetës së tij dhe ajo është ish Miss Albania 2010, Arnita Beqiraj.

Renato tha se zgjodhi Arnitën pasi i duhej të rregullonte racën duke qenë se ajo është shumë e gjatë dhe ai i shkurtër.