Rama shkruan disa fjalë të ndjera për humbjen e jetës së bashkëshortes...

Rama shkruan disa fjalë të ndjera për humbjen e jetës së bashkëshortes së Dritëro Agollit

429
0

Kryeministri Edi Rama ka shkuar një mesazh të ndjerë për ndarjen nga jeta të Sadije Agollit, gruas së shkrimtarit të madh Dritëro Agolli.

“Sadie Agolli ishte hija, shoqja, e dashura, gruaja e Dritëroit dhe kur ai iku, ishte pak si për të shkuar përpara për të parë banesën tjetër, ku Sadia i është bashkuar tanimë pas një ndarjeje që e ktheu në hije që kishte humbur dritën. Lamtumirë Sadie!”, shkruan Rama.

Sadije Agolli u nda nga jeta në moshën 76 vjeçare. Sadija ndërroi jetë në spitalin e Neurologjisë ku ndodhej prej një jave.