Rama: Në Tiranë janë 1192 banesa të dëmtuara, 256 pallate kërkojnë vlerësim

Rama: Në Tiranë janë 1192 banesa të dëmtuara, 256 pallate kërkojnë vlerësim

311
0

 

Kryeministri Edi Rama ka publikuar zonat më të dëmtuara nga tërmeti. Ai tha se në Tiranë 1192 banesa kanë pësuar dëmtime.”Në Tiranë 1192 banesa kanë dëmtime serioze dhe tani 265 pallate kërkojnë vlerësim. 8 shkolla të dëmtuara, një qendër shëndetësore”,- tha Rama.

Ndërkohë që Bashkia e Tiranës u ka bërë thirrje të gjithë banorëve të bashkëpunojnë me përfaqësuesit në terren dhe të dalin vullnetarisht nga këto ndërtesa të pasigurta për jetën e tyre, dhe të pranojnë ndihmën e ofruar për strehim dhe ushqim.

Shperndaje