Rama: 17 çështje gjyqësore me fabrikën e shpifjeve janë në proces

Rama: 17 çështje gjyqësore me fabrikën e shpifjeve janë në proces

346
0

Kryeministri Edi Rama ka thënë se janë 17 çështje gjyqësore në proces për akuzën e shpifjes, ndërsa për 10 prej tyre pritet vetëm data e seancës.

Përmes një postimi në Twitter, kryeministri shprehet se më në fund do dalin para gjykatës ata që kanë akuzuar dhe do shihet nëse do nxjerrin prova, apo do nxjerrin lekët e dëmshpërblimit të cilat do përdoren për të blerë libra shkolle për fëmijët.

Postimi i Ramës në Twitter:

17 çështje gjyqësore me Fabrikën e Shpifjeve, janë tanimë në proces dhe për 10 prej tyre pritet vetëm data e seancës😊Më në fund do fillojnë të dalin para gjykatës dhe të shohim,a do nxjerrin prova a do nxjerrin lekë për të blerë libra shkollat🤔44 çështje të tjera janë rrugës👊